Zomerstop 2022

Als bestuur hebben we helaas het besluit moeten nemen om een zomerstop te houden voor de resterende Zomercup 2022 wedstrijden. 

Er zijn meerdere redenen waardoor het voor ons niet lukt om de Zomercup wedstrijden te organiseren.

Het animo voor de RG65 en DF95 wedstrijden is helaas dit jaar erg minimaal en hierdoor hebben we al meerdere wedstrijden moeten annuleren.

Het blijkt lastig te zijn om locaties en vrijwilligers te vinden voor het organiseren van wedstrijd weekenden op diverse plekken in Nederland. Wij hebben als landelijke vereniging helaas geen vaste zeillocatie, en zijn afhankelijk van faciliteiten van andere ondernemers/verenigingen aan het water. Met de volle terrassen, toenemende watersport activiteiten en groeiende waterplanten is het hierdoor ook bijna een onmogelijke taak om geschikte locaties te vinden in de zomermaanden met voldoende ruimte en capaciteit voor iedereen

Deze periode zullen wij benutten voor het organiseren van de ONK’s in het najaar, de Wintercup wedstrijden en de visie en structuur van de vereniging.

De eerstvolgende landelijke georganiseerde wedstrijden voor de:

  • RG65 wedstrijd is: 2 oktober 2022 ONK RG65
  • DF65/95 wedstrijd is: 10/11 september 2022 ONK DF65/95

Lokale initiatieven voor de landelijke zeilers zijn natuurlijk altijd mogelijk, maar worden tijdens de zomerstop periode niet op de website bijgehouden wat betreft de aankondigingen, inschrijvingen en uitslagen.

Reacties gesloten.