Vaarkalender september

De komende Zomercup zal gevaren worden op 15 september in Noord Holland. De exacte locatie is nog niet bekend, maar volgt volgende week. Wederom een gecombineerde RG65 en DF65 wedstrijd, waarbij met max 25 deelnemers in een gecombineerde baan wordt gevaren, met een binnenbaan voor de DF65. De wedstrijd is gratis voor de RG65 en DF65 zeiler en inschrijven kan alvast op http://finishline.dolpin.nl/event.php?event=28 

Er staan voor de DF65 zeiler veel wedstrijden op de kalender in september, waaronder dus de Zomercup op 15 september, het open IFK DF65 zeilevenement in Sneek op 22 september en de DF Travellers series op 28/29 september (zaterdag DF95 en zondag DF65). De vaarkalender is te vinden op de website: vaarkalender. Meer informatie omtrent de  DF Travellers series volgt volgende week.

Reacties gesloten.