28/29 september DF Racing UK TT Series Valkenburgse meer

De inschrijving is voor de 15 en 16e ronde van de DF Racing UK Travellers Series op 28-29 september 2019 is geopend.Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de DF Racing UK klasse organisatie in samenwerking met Tjakko Keizer. De uitgelezen kans om tegen en samen met Engelsen te varen op het Valkenburgse meer.Het betreft een volledig race-weekend:

  • vrijdag 27 september vrije training
  • zaterdag 28 september DF65
  • zondag 29 september DF95

Alle details (locatie, programma, overnachten…) omtrent dit evenement zijn te vinden in de Notice of Race (NOR).Inschrijven kan via de volgende websites, hier staat ook de NOR voor de DF65 en DF95 wedstrijd

Inschrijven kan tot zondag 22 september

Voor de Nederlandse deelnemers is het niet nodig om een MYA membership te hebben voor dit evenement

Tip: Gebruik op het inschrijfformulier je zeilnummer (zonder NED) bij:

  • MYA Membership No
  • Sail Number

Voor vragen e-mail: tjakkokeizer@live.nl

Reacties gesloten.